Algemeen Maartensdijk  06 22 99 96 72

Wij zijn een echt ambachtelijk familiebedrijf die zijn wortels al heeft gezet in de jaren 50. In 1993 heeft de heer D. Jonkers het bedrijf voortgezet onder de naam Schildersbedrijf D.Jonkers. Onder toezicht van Senior die zijn 60 jaar ervaring als schilder heeft doorgegeven, is ons bedrijf ruim 2 deccennia actief in alle sectoren van de schildersbranche. Ons gediplomeerd schildersbedrijf met meesterschilders, aspiranten en knechten staat garant voor:

  hoge kwaliteit
 goede service en vriendelijkheid
zeer goede kennis materialen/     ondergronden
ervaring
 milieu bewust
 schoon/opgeruimd
 flexibel
 zeer goede     prijs/kwaliteitverhouding

In de jaren heeft ons bedrijf als Meesterschilder te Utrecht e.o. zich weten te specialiseren in het schilderen en onderhouden van monumenten en oude gebouwen, zo zijn wij dan ook te vinden op de lijst van monumentenzorg als kwaliteitschilders.

Natuurlijk zijn wij er ook voor alle andere schilder- en onderhoudswerkzaamheden, zoals voor: particulieren, bedrijven *** winkels, instellingen, scholen *** exterieur en interieur *** renovatie en nieuwbouw *** Vereniging van Eigenaren.

Maar ook voor: behang en glasweefsel *** decoratieschilderwerk *** kleuradvies en styling *** houtrotreparatie/timmerwerk *** glaszetten/isolatieglas***stucadoor.

Maartensdijk 06 22 99 96 72